Det er dyrt med storbyferie til København

København er blandt de dyreste storbyer når det kommer til leveomkostninger på rejsen. En stor europæisk undersøgelse viser, at København ligger på en fjerdeplads efterfulgt af London, Paris og Oslo som værende dyreste storbyer i Europa.

At tage på storbyferie er super populært blandt folk fra hele verden. En storbyferie kan nemlig gøres på en lang weekend og uden det helt store planlægning. København er en super populær destination blandt turister fra Østen, som strømmer til for at se Den lille havfrue og opleve hvad ”dansk hygge” er. Det er tilmed populært blandt jyderne at tage et weekendophold i København, og altså holde en mindre ferie i Danmark.

Selvom folk generelt ikke tager på flere ugers storbyferier, kan det alligevel blive rigtigt dyrt. Det er er derfor ikke ualmindeligt at danskerne optager et lån på nettet for at dække omkostningerne på ferien. Lån penge hos en af de mange udbydere på nettet allerede i dag, og find attraktive tilbud på lån til din næste storbyferie. Hvis du bruger 10 min ekstra på at sammenligne låneudbydere, kan du hurtigt finde frem til det lån, som passer bedst til dig og din økonomi.

Hvis man dog tænker sig godt om, og planlægger i forvejen, samt er lidt flexibel, kan man hurtigt spare penge og få turen til fornuftige penge.

6 ting du absolut ikke må gå glip af i København

Når du er på tur i Danmarks hovedstad, er der seværdigheder du absolut ikke må gå glip af. Nogle koster penge, og andre kan du udforske gratis. Kanalrundfart rundt om Københavns kanaler er et absolut must, såfremt vejret er til det. Mod betaling bliver du sejlet rundt i en times tid, hvor du oplever forskellige dele af Københavns bydele. Derudover er der Tivoli, som er den ældste forlystelsespark i Danmark. Til alle årets højtider bliver der pyntet op, og der er smukke lys at se om aftenen.

Udforsk København med disse atraktioner

En tur på Strøget for at spendere de penge man egentligt ikke har, er også noget de fleste turister får glæde af. Her kan du nyde udsigten af Københavns unikke arkitektur, og du nyde den kulturelle atmosfære. Efter en gåtur på Strøget, kan i nyde en kop kaffe eller en is i Nyhavn, mens i ser på de smukke bygninger i forskellige farver.

Et absolut must inden i forlader storbyen er, at tage en tur forbi Amalienborg og i sammenhæng med det, se Den lille havfrue som er kendt verden over.