Få mere for pengene når du oplever Danmark

Det kan hurtigt koste en del, når du tager familien med rundt, for at opleve alle de danske seværdigheder, hvad end det er en uge i Skagen, en tur til københavn med kanalrundfart og Tivoli og aftensmad i Nyhavn, ja så koster det bare hurtigt penge.

Vi vil i denne artikel komme ind på, hvordan du kan få lidt mere for dine hårdt tjente penge.

Rabatkoder til kendte steder

Den hurtige vej til og spar penge på de kendte danske attraktioner, vil være og finde ud af om de tilbyder rabatkoder, eller andre former for rabatter og tilbud.

Det kan også være man kan finde et gavekort til en tur, som måske vil være billigere, end og købe I døren.

Køb online og i god tid

Det er alment kendt, at købe billetter i døren, alti der dyrere end og købe dem i forsalg. Så venter du til sidste øjeblik med og købe billetter, er det oftest dyrere og nogen gange udsolgt, hvorimod køber du i god tid, kan du spare penge og være sikker på din oplevelse ikke render nogen steder.

billig tur i forlystelsesparker

*Vær obs på, nogle gange kan ting også blive billigere lige op til i sdiste øjeblik, for og få solgt ud.

Derudover er det oftest billigere og købe billetter eller gavekort direkte på deres hjemmeside end fysisk hos dem, dette kan gøres billigere, da de ikke skal have en medarbejder til og ekspedere dig.

Medbring selv maden på turen

Skal du på en dagstur til et sommerland eller anden forlystelsespark, så er det ofte maden der faktisk bliver den dyreste post. Det til trods for, du både har betalt for entre og turpas.

Derfor skal du undersøge hjemmefra, om det er tilladt og medbringe sit eget mad, da det let kan spare dig for 1000 kr eller mere, hvis I er 4 afsted.
Dog skal du også overveje, hvor lækkert din egen mad er, efter I har trasket rundt med det i flere timer, eller det har stegt i bilen dagen lang.

Som med så meget andet er der fordele og ulemper med dette.

Hvornår skal man tage ud og opleve Danmark

Vil du gerne have det billigere, skal du tage afsted i løbet af ugen. Da mange forlystelsesparker og turistattraktioner har billigere entre i hverdagene end i weekenderne, da de de fleste kommer i weekenderne, så det er deres måde og tiltrække flere gæster på de mindre travel dage.

Så ikke nok med det er billigere, der er formentligt kortere kø og færre mennesker, hvis du tager afsted i løbet af ugen.