Date hele Danmark med en god smag i munden

Uden mad og drikke dur helten ikke. Sådan siger man – og det kan der i den grad være noget om. Det gælder også i forbindelse med en date. Her kan det være hyggeligt at have noget at mødes over. En kop kaffe og en sprød kage. En let frokost. Eller en solid 3-retters mad. Og skulle det vise sig, at I ikke rigtig har noget at snakke om, så kan I altid snakke om maden. Stedet. Serveringen. Og så gå hver til sidst, når den sidste bid er sunket.

Bliv mæt fra Gedser til Skagen

Men det kan jo også ende med at blive en succes. Såvel gastronomisk som følelsesmæssigt. Så hvorfor ikke benytte lejligheden til at besøge nogle af de mange dejlige danske restauranter? Tag din date under armen og drag ud i landet på en kulinarisk opdagelsesrejse. Oplev nærområdet – men tag også endnu længere væk. Til nye landsdele, ukendte byer og en masse spændende oplevelser. Det er bare at udstikke retningen. Du har en date – og godt 1.450 byer at vælge i mellem. Fra Gedser til Skagen. Nakskov til Rønne.

Masser af mad – masser af muligheder

Sæt kursen og smag jer gennem hele landet. Fra røget sild på Bornholm til shawarma på Nørrebro i København. Fra egnsretter og yndlingsretter til husmandskost og Michelin-mad. Uanset budgettet, er det altid muligt at få et godt måltid at spise. Om I er vegetarer, veganere eller spiser lidt af det hele. Og er I i tvivl om, hvilket sted I skal vælge, så tjek eventuelt anmeldelser på nettet eller i dagbladene.

Go wild – or go safe

Når I drager ud i landet for at smage på de mange forskellige muligheder, er det oplagt at prøve noget nyt. En helt ny restaurant, en ukendt ret eller et køkken I endnu ikke har smagt. Det kan være med til at gøre oplevelsen endnu mere mindeværdig. Og det er naturligvis kun et ekstra plus at dele den med en dejlig date. I kan naturligvis også vælge det sikre. Stedet med de bedste anbefalinger, den klassiske lasagne eller den sikre bøf bearnaise.

En date med succes

Og der er masser af steder at vælge i mellem. Og et væld af forskellige køkkener. Så uanset om I foretrækker dansk, italiensk, fransk eller måske thai, er det absolut muligt langt de fleste steder i landet. Og det behøver absolut ikke være en dyr fornøjelse. Men en fornøjelse skal det være. Og her gælder det om at gøre sig lidt umage – for der skal to til en god date. Velbekomme!