Overvejer du at flytte din virksomhed til skønne Danmark?

Hvis du har en virksomhed, som du har startet i et andet land, kan det være, at du overvejer at flytte den til Danmark. Måske vil du gerne selv hjem og bo i Danmark igen, eller måske vil du bare gerne ekspandere din virksomhed. Uanset hvad, får du brug for nogle kompetente advokater med solid international erfaring. Det er her DLA Piper kommer ind i billedet. DLA Piper er Nordens største advokatvirksomhed, der har stor international erfaring. Faktisk har de kontorer i flere lande. Derfor kan de uden tvivl også hjælpe dig, hvis du gerne vil flytte din virksomhed til Danmark.

Om DLA Piper

Overvejer du at flytte din virksomhed til skønne Danmark?Som nævnt er DLA Piper Nordens største advokatvirksomhed. Faktisk er de også blandt de førende advokatvirksomheder på verdensplan. Det betyder også, at virksomheden råder over flere kompetente og dygtige advokater, der hver især er utroligt skarpe på netop deres område.

Når du derfor vælger at anvende DLA Piper til dine juridiske udfordringer, får du et stærkt team i ryggen. Virksomheden er nemlig ikke bleg for at samarbejde på kryds og tværs, så du kan få den bedste løsning. Derudover har virksomheden også en stor international erfaring, da de selv opererer i flere lande. Derfor ved de også alt om, hvad du har brug for, hvis du gerne vil flytte din virksomhed til Danmark.

Advokatvirksomhed med internationalt fokus

Hvis du bare gerne vil flytte din virksomhed inden for de nordiske grænser, er DLA Piper også et oplagt valg. Det er nemlig den eneste advokatvirksomhed, der har kontorer i alle nordiske lande. Det betyder, at de kan rådgive dig på kvalificeret vis, da de allerede er vant til at håndtere juridiske problemstillinger på et internordisk plan. Det sikrer dig, at du overholder alle love, hvis du gerne vil flytte din virksomhed til Danmark – eller et andet land.

DLA Pipers vision

Hos DLA Piper stræber de altid efter at give deres kunder den bedst mulige kvalitet. Derfor vil du altid opleve medarbejdere, der går grundigt, innovativt og passioneret til værks. Virksomheden giver dig altid en både innovativ og anvendelig løsning på netop dine juridiske spørgsmål. Virksomheden har en stor erfaring med at rådgive både privatpersoner og virksomheder. Derfor har de uden tvivl allerede prøvet en situation, der minder om din på flere områder. Derfor kan de også trække på deres store erfaring, når du har brug for juridisk hjælp.