De bedste spaoplevelser i Danmark

De bedste spaoplevelser i DanmarkLeder du efter de bedste spaoplevelser rundt om i det danske land? Selvom Danmark er et lille land, er vi efterhånden blevet ret kendt for vores spaoplevelser rundt omkring på de danske kurbade og hoteller. Spaoplevelserne rundt omkring i de danske byer bringer også meget andet med sig, da de fleste oplevelser er placeret på hoteller eller kurbade der ligger placeret enten i en skøn by eller den smukke danske natur. De danske spaoplevelser er blevet flere i de senere år og de er blevet mere værd. Nedenfor har vi sammensat en liste med nogle spaoplevelser forskellige steder i Danmark, som vi mener er værd at gå efter.

Nedenstående liste med henholdsvis Kurhotel Skodsborg, Alsik Hotel og Kurhotel Fjordgaarden, er udvalgt af os, som værende tre af de bedste spaoplevelser i Danmark, når man ikke kigger på priser, placering eller andet og kun spaoplevelsen. Hvis en af de nedenstående spaoplevelser er noget for dig, kan du via Spaopholdsguide, finde fordelagtige tilbud på f.eks. disse tre oplevelser

Hvis disse tre oplevelser ikke er noget for dig, kan du også lede videre på andre hjemmesider eller ovenstående link.

Kurhotel Skodsborg

Omkring 20 kilometer nord for København ligger kurhotellet Skodsborg. Kurhotel Skodsborg er kendt i Danmark for at være et af de mest ekstravagante og luksuriøse kurhoteller i landet. Kurhotel Skodsborg er kendt for sin arkitekttegnede og prisvindene spaafdeling, der indbyder til selvforkælelse og afslapning. Typisk får man med et weekend spå ophold på Kurhotel Skodsborg også en 3-retters menu på The Brasserie.

Alsik Hotel

Den gamle havnefront i Sønderborg er nu til dags prydet med en smuk bygning kaldet Alsik Hotel. På Alsik Hotel får du en formidabel weekend spaoplevelse på et af de ypperste hoteller, når det kommer til bæredygtighed. Spaoplevelsen i Alsik Spa Pool er til fri afbenyttelse ved et weekendophold på hotellet og indebærer et boblende hottub samt experience showers.

Kurhotel Fjordgaarden

Få minutters kørsel fra Ringkøbing Fjord ligger Kurhotel Fjordgaarden i skønne naturomgivelser. Kurhotel Fjordgaarden indbyder til ro, fred og velvære. Sammen med et weekend ophold, fås udover en formidabel spaoplevelse, én to retters menu fra køkkenchefens eget valg samt morgenbord ligeså bestemt af køkkenchefen. Kurhotel Fjordgaard, tilbyder spaoplevelser ud fra kurbads-tankegangen RO. RO tankegangen indebærer, at alle produkter er nøje udvalgt via et system, der kigger på bæredygtighed og at produkterne er veganske. Dette er både for miljøets skyld, men samtidig også for din.